HERACLES ALMELO ARRANGEMENTEN

SCOREN MET EEN ARRANGEMENT

eb190209 heracles-ajax042 2 (1)

SPORTIEVE AMBIANCE

Het spel golft op en neer. Wordt deze wedstrijd beslist? Vanaf rechts zet een speler voor. Een scrimmage vlak voor de keeper. De scheidsrechter fluit en wijst naar de stip. Het stadion houdt de adem in. Een zwart-wit hemd legt de bal neer, neemt een aanloop en scoort. Erve Asito ontploft!

Een avondje uit bij Heracles Almelo is méér dan het kijken naar een spannende voetbalwedstrijd. Met een arrangement beleeft u een gezellige avond uit met collega’s, vrienden of zakelijke relaties. Het genieten begint al voordat de spelers aan de aftrap verschijnen en gaat door na het laatste fluitsignaal.

 
Maureen Schiphorst-zw-w
MAUREEN SCHIPHORST ACCOUNTMANAGER

KENNISMAKEN MET MAUREEN

Kom meer te weten over  arrangementen bij Heracles Almelo en plan eenvoudig online een afspraak in met Maureen Schiphorst. 

MAAK KENNIS MET MAUREEN

OOK DEZE ORGANISATIES NAMEN EEN ARRANGEMENT AF

ELKE THUISWEDSTRIJD IS EEN FEEST

Heracles Almelo heeft verschillende arrangementen. Het zijn de business pakketten Classic, Food & Football, VIP en Compleet.

Voor de wedstrijd wordt u verwelkomd in de BusinessClub met een kop koffie of thee. Wie dat wil, kan een rondleiding krijgen. Afhankelijk van het arrangement volgt een borrel en/of heerlijk diner in het buffetrestaurant. Een prima gelegenheid om bij te praten met vrienden, collega’s of trouwe klanten in een sportieve ambiance. Een unieke kans om in een prettige sfeer contact te leggen met kansrijke prospects.

Daarna neemt u plaats in een business seat of volgt u de wedstrijd vanuit een stoel op de reguliere tribune. Juichend tussen de trouwe Heracles Almelo-supporters! Met live muziek en een drankje sluit u de enerverende avond af in het stadion. Een arrangement bij Heracles Almelo is meer dan topvoetbal. Het is een experience.

Arrangement heracles

 

Heracles leaflet (1)

DOWNLOAD DE ARRANGEMENTEN LEAFLET

Een arrangement bij Heracles Almelo is meer dan topvoetbal. Het is een experience. Ontdek alle mogelijkheden.