Stock placeholder image with grayscale geometrical mountain landscape
HERACLES BUSINESS BOXING CLUB

HERACLES BUSINESS BOXING CLUB: TRAINEN & NETWERKEN

Heracles Almelo is woensdag 2 december 2020 in samenwerking met Gökhan Gedik de Heracles Business Boxing Club gestart. Sponsoren van de club kunnen zich inschrijven voor bokslessen in het stadion onder leiding van Gökhan Gedik, eigenaar van Personal Boxing.

Sinds de uitbraak van het coronavirus werken veel Nederlanders thuis. Een ontwikkeling die negatieve gevolgen kan hebben voor de vitaliteit van mensen. Iedere woensdagochtend kunnen acht BusinessClubleden daarom werken aan hun fitheid en bovendien de (eerste) stapjes maken op het gebied van boksen. Uiteraard alles op ten minste anderhalve meter afstand van elkaar en er wordt niet onderling gebokst.

Niemand minder dan Gökhan Gedik, Nederlands kampioen boksen en Europees kampioen kickboksen (K1), zorgt voor een gezonde geest in een gezond lichaam. De training in ons stadion bevat alle elementen die een ‘echte’ bokstraining heeft, maar dan zonder fysiek contact.

Naast dat bokstraining heerlijk is als workout voor een gezond en fit lichaam, is het ook de perfecte sport om alle dagelijkse problemen even te vergeten. Dit combineren we bij de Heracles Business Boxing Club met het contact met andere sponsoren van de club.

Iedere woensdag tussen 7.00 en 8.00 uur is er ruimte voor acht personen. Schrijf u hiernaast in voor de eerste bijeenkomsten. U kunt in sportkleding, met zaalsportschoenen en een handdoek naar het stadion komen (ingang 1, naast de FanServiceShop). Na een kop koffie met de andere deelnemers (op anderhalve meter afstand) krijgt u individuele bokstraining op uw eigen niveau. Ook als u nog nooit gebokst heeft, kunt u meedoen. Om 8.00 uur kunt u dan vol energie aan het werk.

SCHRIJF U HIER IN