VERBINDEND NETWERKEN EN EXCLUSIEVE ERVARINGEN

De Heracles Almelo businessclub app is een innovatieve en veelzijdige mobiele applicatie speciaal ontworpen voor de leden van de Heracles Almelo businessclub. Deze app biedt een scala aan functionaliteiten om de ervaring van de leden te verbeteren en hen nauwer te betrekken bij de club en haar activiteiten.

FUNCTIONALITEITEN

EVENEMENTEN EN WEDSTRIJDEN

De app biedt een overzicht van alle zakelijke evenementen en wedstrijden die georganiseerd worden door Heracles Almelo. Leden kunnen zich eenvoudig aanmelden voor deze evenementen en direct toegang krijgen tot de benodigde informatie, zoals datum, locatie en aanvangstijd.

BUSINESS UPDATES

Leden worden op de hoogte gehouden van zakelijke updates met betrekking tot de club, zoals sponsormogelijkheden, partnershipkansen en andere zakelijke ontwikkelingen binnen Heracles Almelo.

TICKETING

De app maakt het voor leden eenvoudig om tickets te kopen voor wedstrijden en evenementen, en biedt mogelijkheden voor premium zitplaatsen en VIP-arrangementen.

SALDO & BETALINGEN

Dankzij de ingebouwde saldo-check-functie kunnen businessclub leden moeiteloos controleren hoeveel tegoed ze nog hebben en of er recente betalingen zijn gedaan.

Kopie van 570_MBNES21032023etenklaar-4557 1 (1)

KOM DE SFEER PROEVEN BIJ HERACLES ALMELO

Ga voor een unieke ervaring op Erve Asito. Reserveer nu twee try-out seats voor een unieke ervaring bij een volgende thuiswedstrijd van Heracles Almelo.