HERACLES ALMELO EXPOSURE

SCOREN MET LED-BOARDING OF ALS WEDSTRIJDSPONSOR

SW_HERAJA_09022019-47 1 (1)

PROMOOT UW BUSINESS, VERGROOT UW NAAMSBEKENDHEID

De bal ligt op ruim twintig meter van het doel. Ideaal voor een linkspoot. De scheidsrechter fluit. De bal scheert over de muur en verdwijnt in de bovenhoek. Doelpunt! 12.000 waanzinnige Heraclieden veren juichend op. Honderdduizenden fans vieren de treffer in hun huiskamer. Wat staat er op hun netvlies? De reclame van uw onderneming.

Heracles Almelo biedt vele vormen van exposure voor bedrijven en organisaties. Promoot uw business onder een groot publiek. Vergroot uw naamsbekendheid. Toon korte en krachtige reclameboodschappen zonder langdurige contracten aan te gaan. De exposure mogelijkheden zijn legio.

Uw zichtbaarheid vergroten kan op Erve Asito als wedstrijdsponsor. Producten en diensten zijn verder onder de aandacht te brengen via de LED-boarding en videowalls. Scoor op bepalende momenten in de wedstrijd. Investeer met exposure in de toekomst van uw bedrijf.

OOK DEZE ORGANISATIES SCOREN MET EXPOSURE

VELE EXPOSURE MOGELIJKHEDEN
VOOR UW MERK

RJ Safety & Security is ruim 25 jaar beveiligingspartner van Heracles Almelo. Ook trad het bedrijf op als wedstrijdsponsor. Een goede vorm van exposure om uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen van ruim 12.000 fans uit de regio.

Wedstrijdsponsoring is niet de enige manier om uw merk te etaleren in een kolkend stadion. Voorafgaand aan een duel, in de rust en na het laatste fluitsignaal is het mogelijk om een commercial af te spelen op de videowalls van Erve Asito. Dat kan bijvoorbeeld tijdens het bekendmaken van de opstellingen, bij een een wissel of wanneer de scheidsrechter een gele kaart toont.

Heracles Almelo beschikt over 216 meter LED-boarding in de TV-ring. De ideale manier om uw organisatie te presenteren met een pakkende reclameboodschap. Zowel aan fans in het stadion als thuis voor de buis.

Wedstrijdsponsor

 

Heracles leaflet (1)

DOWNLOAD DE LED-BOARDING LEAFLET

Ontdek alle exclusieve voordelen van exposure bij Heracles Almelo. Zo kunt u bijvoorbeeld uw zichtbaarheid vergroten als wedstrijdsponsor. Producten en diensten zijn verder onder de aandacht te brengen via de LED-boarding en videowalls.