Stock placeholder image with grayscale geometrical mountain landscape
HERACLES GOLFDAG

4 JUNI: GOLFDAG EN WIELERRIT

Wees erbij! De laatste BusinessClub-activiteit van het seizoen 2020-2021. Traditiegetrouw sluiten we deze af met de Heracles Almelo Golfdag. Vrijdag 4 juni om 12.30 uur bij de Twentsche Golfclub in Ambt Delden.

Er is een programma voor zowel de geoefende als voor de beginnende golfer. Voor de leden die een handicap hebben, staat een ronde van 18 holes op het programma. De onervaren golfers kunnen een golfclinic volgen. Deze golfers spelen na hun training op de oefenfaciliteiten een golfwedstrijd op de 9-holes Par 3-baan.

Meer zin in wielrennen?

Dit jaar is er de mogelijkheid om tijdens de Golfdag mee te doen aan een wielerrit! Circa 60 kilometer fietsen, onder leiding van BusinessClublid Hawe Tweewielers. De start en afsluiting zal gezamenlijk met de golfers zijn bij de Twentsche Golfclub in Ambt Delden.

Iedereen met passie voor wielrennen en die zelf zijn eigen fiets en toebehoren meebrengt kan hieraan meedoen. Er is tijdens de rit technische begeleiding zodat mankementen snel verholpen kunnen worden. Omkleden is mogelijk bij de golfclub.

MELD U NU AAN