Hettrix_Positieve_Gezondheid_24 1 (1)

BIJ HETTRIX LIGT DE KRACHT IN HET SAMENWERKEN

Hettrix is een unieke samenwerking tussen Heracles Almelo, gemeenten, het regionale bedrijfsleven en Twentse onderwijsinstellingen. Onze gezamenlijke missie? Technische talenten binden, boeien en behouden voor Almelo & de regio. Door de krachten van ondernemers, kennisinstelling en regionale overheden te bundelen.

We werken samen om jongeren met affiniteit voor techniek te behouden, om nieuw talent aan te trekken en om hun technische kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. 

Hettrix_Positieve_Gezondheid_17 1 (1)

HERACLES ALMELO ALS VERBINDER

Op Erve Asito hebben we een skybox voor Hettrix ingericht. Dat is het centrale podium waar de samenwerking tussen studenten, onderzoekers en bedrijven gestalte krijgt. We weten technische talenten te binden, boeien en behouden voor Almelo & de regio, door als collectief te werken aan de thema’s: vitaliteit, duurzaamheid, talent en trots. Dat doen we door kennis te delen, onderzoek te laten doen (door studenten) en nieuwe initiatieven te ontplooien. De kennissessies vinden plaats in de Hettrix-box voorafgaand aan de thuiswedstrijden van Heracles Almelo. 

Hettrix_Positieve_Gezondheid_46-2 1 (1)

KRACHTEN BUNDELEN VOOR DE REGIO

Veertig bedrijven, waaronder Benchmark, ETC, Gemeente Almelo, ROC van Twente, Saxion, Sekisui Plastics, Universiteit Twente, Urenco en VDL ETG Almelo hebben zich al aangesloten bij Hettrix. Verbazingwekkend is dat niet. De regio Twente heeft een tekort aan technisch personeel met de juiste kennis en vaardigheden.

ONTDEK HETTRIX

Ontdek alle exclusieve voordelen van Hettrix. Een platform met themasessies, sprekers en bedrijfsbezoeken.

DOWNLOAD DE LEAFLET