HERACLES ALMELO INNOVATIE-INITIATIEF

SCOREN MET HET INNOVATIE-INITIATIEF

heracles almelo als verbinder

HERACLES ALMELO ALS VERBINDER

Het innovatie-initiatief is een unieke samenwerking tussen Heracles Almelo, gemeenten, het regionale bedrijfsleven en Twentse onderwijsinstellingen. Onze gezamenlijke missie? Zelf dé technische medewerkers opleiden die Twente in de toekomst nodig heeft. 

We werken samen om jongeren met affiniteit voor techniek te behouden, om nieuw talent aan te trekken en om hun technische kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. 

Op Erve Asito hebben we een Innovatiebox ingericht. Dat is het centrale podium waar de samenwerking tussen studenten, onderzoekers en bedrijven gestalte krijgt. Het is de locatie waar overeenkomsten worden getekend om de band tussen onderwijs en bedrijfsleven te versterken.

tom-uitzetter-client
TOM UITZETTER COMMERCIEEL MANAGER

KENNISMAKEN MET TOM

Kom meer te weten over de mogelijkheden van Heracles innovatie-initiatief en plan eenvoudig online een afspraak in met Tom Uitzetter. 

MAAK KENNIS MET TOM

DEZE ORGANISATIES ZIJN INNOVATIEPARTNER

KRACHTEN BUNDELEN VOOR
DE TWENTSE TECHNIEK

Veertig bedrijven, waaronder Benchmark, ETC, Gemeente Almelo, ROC van Twente, Saxion, Sekisui Plastics, Universiteit Twente, Urenco en VDL ETG Almelo hebben zich al aangesloten bij het innovatie-initiatief. Verbazingwekkend is dat niet. De regio Twente heeft een tekort aan technisch personeel met de juiste kennis en vaardigheden.

Het nieuwe samenwerkingsverband wil de liefde voor techniek in Twente daarom aanwakkeren. Het overkoepelende innovatie-initiatief stemt de roadmaps van gemeenten, hightechbedrijven en onderwijsinstellingen op elkaar af.

Het doel? Komen tot een optimale verbinding tussen onderwijs, onderzoek en de beroepspraktijk. Zo bouwt Heracles Almelo met haar partners aan een innovatief Twente waar techniek een centrale plaats heeft.

heracles-05

 

Leaflet

DOWNLOAD DE INNOVATIE-INITIATIEF LEAFLET

Ontdek alle exclusieve voordelen van het innovatie-initiatief. Een innovatieprogramma met themasessies, sprekers en bedrijfsbezoeken.