HERACLES ALMELO LED-BOARDING TOPWEDSTRIJDEN

MAXIMALE ZICHTBAARHEID VOOR
UW BEDRIJF BIJ DE TOPWEDSTRIJDEN
TEGEN AJAX EN FC TWENTE

LED-Asito2

UW BUSINESS PROMOTEN TIJDENS EEN TOPWEDSTRIJD

De maand februari staat in het teken van topwedstrijden. Een dag voor Valentijnsdag kijken duizenden supporters naar hun tweede, grote liefde. The battle of the Greeks: Heracles versus Ajax.

Twee weken later staat de grootste strijd van het seizoen op het programma: de Twenste derby. Primetime, zaterdag 21.00 uur, zit heel de regio voor de buis.

Dit zijn de wedstrijden waar alle Heraclieden naar uitkijken. En voor u als ondernemer dé kans om uw business te promoten met korte en krachtige reclameboodschappen op onze LED-boarding.

NIET TWEE, MAAR DRIE KEER MAXIMALE ZICHTBAARHEID

We kunnen er geen genoeg van krijgen! U ook niet? Zondag 7 maart: de streekderby tegen PEC Zwolle. Misschien wel net zo beladen als de wedstrijd een week daarvoor.

De kracht van herhaling, een bekende marketingregel. Om écht te blijven hangen, moet een boodschap meerdere keren aankomen. Investeer daarom niet twee, maar drie thuiswedstrijden op rij in de toekomst van uw bedrijf.

LED-Asito1
LED-Riwald-1

LED'S TRY!

Twijfelt u nog over de impact van LED-boarding op de naamsbekendheid van uw bedrijf? Geen probleem, wij hebben speciaal voor u een Try Out-pakket samengesteld.

DRIE KEER EEN MINUUT EXPOSURE
  • Met dit pakket probeert u, tegen een gereduceerd tarief, bij drie opeenvolgende thuiswedstrijden van Heracles Almelo* een minuut ON TV LED-boarding.
  •  
  • Na de gespeelde wedstrijden krijgt u van ons een video met de mooiste momenten van uw boodschap toegestuurd. Deze video mag u met uw netwerk delen. Dat is dubbel zoveel impact.

* tegen Sparta Rotterdam (20 maart 2021), Willem II (10 april 2021) en VVV-Venlo (30 april 2021)

 

Heracles leaflet (1)

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze accountmanagers gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van LED-boarding voor uw bedrijf. Geïnteresseerd in maximale zichtbaarheid tijdens (top)wedstrijden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!