HERACLES ALMELO SKYBOX

SCOREN MET EEN SKYBOX

eb190209 heracles-ajax092 1 (1)

Hospitality & Netwerken

Van topvoetbal genieten in uw skybox. Een ruimte ingericht in de eigen huisstijl. Een omgeving om uw product, dienst of merk onder de aandacht te brengen. Natuurlijk in een sportieve ambiance met aanzwellend supportersgezang op de achtergrond.

Een skybox is uw persoonlijke ruimte voor hospitality en hostmanship. De plek waar u partners, leveranciers en prospects trakteert op een onvergetelijke avond. Een netwerkruimte waar sport, plezier en business samenkomen. Scoor samen met Heracles Almelo. Sluit uw volgende deal op Erve Asito.

Maureen Schiphorst-zw-w
MAUREEN SCHIPHORST ACCOUNTMANAGER

KENNISMAKEN MET MAUREEN

Kom meer te weten over de mogelijkheden van een skybox bij Heracles Almelo en plan eenvoudig online een afspraak in met Maureen Schiphorst.

MAAK KENNIS MET MAUREEN

DEZE ORGANISATIES SCOREN MET EEN SKYBOX

Relatiebeheer op hoog niveau

Heracles Almelo heeft 21 skyboxen die de hele week beschikbaar zijn tijdens reguliere openingstijden. Een lidmaatschap voor de businessclub is inbegrepen. In uw skybox heeft u meerdere seats ter beschikking voor uw gasten.

Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op de schermen in de BusinessClub en u ontvangt een ingelijst en gesigneerd Heracles-shirt.

Henk Slettenhaar van ABI-Mat is zeer te spreken over skyboxen in Erve Asito: “We hebben de mogelijkheid om samen met onze relaties te genieten van topvoetbal.”

eb190209 heracles-ajax078 1 (1)

 

Heracles leaflet (2)

DOWNLOAD DE SKYBOX LEAFLET

Ontdek alle mogelijkheden van een skybox bij Heracles Almelo. De netwerkruimte waar sport, business en pleasure samenkomen.