Skybox-Heracles-Almelo

Hospitality & Netwerken

Een skybox bij Heracles Almelo biedt u een persoonlijke ruimte voor gastvrijheid en excellente service. Het is de perfecte plek om uw partners, leveranciers en prospects te verwennen met een onvergetelijke avond. Deze ruimte fungeert als een middelpunt waar sport, plezier en het zakelijke netwerk samenkomen. Behaal samen met Heracles Almelo successen en sluit uw volgende deal op Erve Asito.

Er zijn voor seizoen 2023-24 in slechts twee van de 21 skyboxen nog enkele stoelen beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij Heracles. 

PATRICK JURGENSACCOUNT MANAGER

MAAK KENNIS MET PATRICK

Ontdek alle mogelijkheden van een skybox en hospitality bij Heracles Almelo en plan eenvoudig een afspraak in met Patrick. Klik hier om meer informatie te verkrijgen en uw afspraak online te regelen.

Patrick_25042023commercieheracles-0966 1 (1)

PATRICK

eb190209 heracles-ajax078 1 (1)

RELATIEBEHEER OP HET HOOGSTE NIVEAU

Heracles Almelo beschikt over 21 skyboxen die gedurende de hele week beschikbaar zijn tijdens reguliere openingstijden. Een exclusief lidmaatschap voor de businessclub is bij de skybox inbegrepen. In uw skybox heeft u meerdere zitplaatsen beschikbaar voor uw gasten.

Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op de schermen in de BusinessClub en u ontvangt een ingelijst en gesigneerd Heracles-shirt.

Henk Slettenhaar van ABI-Mat is zeer te spreken over skyboxen in Erve Asito: “We hebben de mogelijkheid om samen met onze relaties te genieten van topvoetbal.

Er zijn in twee skyboxen nog enkele skybox-seats beschikbaar.

ERVAAR DE VOORDELEN VAN EEN SKYBOX

Ontdek alle mogelijkheden van een skybox bij Heracles Almelo. De netwerkruimte waar topvoetbal, business en vermaak samenkomen.

DOWNLOAD DE LEAFLET