Stadion_Tribune_MBNES-07102022-HERGRA-8762 1 (1)

VERGROOT UW EXPOSURE BIJ HERACLES ALMELO

Als partner van Heracles Almelo hebben wij voor u pakketten samengesteld met een uitstekende mix van hospitality- en exposuremogelijkheden. Door sponsoring kunt u uw naamsbekendheid vergroten, een nieuw product promoten, uw imago verbeteren en aantrekkelijker worden voor personeel. 

Voor Subsponsors, CoSponsors, Diamantsponsors of Partners in Business hebben wij bij Heracles uitstekende pakketten samengesteld waarin een combinatie is gemaakt tussen
hospitality- en exposuremogelijkheden. 

Nijwa

DE VOORDELEN VAN SPONSORING

Sponsoring zorgt voor het vergroten van naamsbekendheid, meer aantrekkingskracht en een beter imago van uw bedrijf.

Zet uw business seats in voor public relations, marketing en sales. Dineer voorafgaand aan de wedstrijd met uw gasten en proost na afloop op de overwinning. Etaleer uw onderneming via de nieuwe LED-boarding in ons stadion op TV in heel Nederland, via statische boarding bij een groot regionaal publiek of bij de andere sponsors in het Zakelijk magazine Heracles.

Erik Schiphorst, CEO van Nijhof-Wassink Groep: “Wij werken zowel internationaal als nationaal. Onze bedrijven en diensten willen wij verder onder de aandacht brengen bij een breed publiek. Deze al langlopende samenwerking met Heracles Almelo sluit goed aan bij die behoeften.”

TOM UITZETTER COMMERCIEEL MANAGER

MAAK KENNIS MET TOM

Kom meer te weten over de mogelijkheden als Subsponsor, Cosponsor, Diamantsponsor of Partner in Business en plan eenvoudig online een afspraak in met Tom Uitzetter.

Tom_25042023commercieheracles-1045 1 (1)

TOM

terStal

PARTNER IN BUSINESS

Erve Asito is méér dan topvoetbal. Het is de plek waar regionale bedrijven, organisaties en instanties de krachten bundelen. Het knooppunt waar directeuren, managers en leidinggevenden elkaar ontmoeten.

Haal het maximale uit uw partnerschap met Heracles Almelo! Geniet van exclusieve kansen voor public relations, sales, relatiemarketing en MVO. Werk samen met de spelersselectie voor PR-activiteiten, organiseer gezamenlijke salesacties en promoot uw merk met ons clublogo.

Niek Gloudemans, algemeen directeur terStal: “De exposure die wij bij Heracles Almelo hebben, levert ons veel naamsbekendheid op en ondersteunt onze reclamecampagnes op televisie. Dit jarenlange partnership is erg waardevol voor ons.”

ERVAAR DE VOORDELEN VAN PARTNER IN BUSINESS

Ontdek de talloze exclusieve voordelen van het Subsponsor, Cosponsor, Diamantsponsor of Partner in Business programma bij Heracles Almelo. We hebben speciaal voor u uitstekende pakketten samengesteld, waarin we een perfecte combinatie bieden van gastvrijheid en exposure mogelijkheden.

DOWNLOAD DE LEAFLET