HERACLES ALMELO SPONSORING

SCOREN ALS SUBSPONSOR, COSPONSOR, DIAMANTSPONSOR OF PARTNER IN BUSINESS

Nijwa

SUCCESVOLLE PARTNERSHIPS

De voordelen van sponsoring bij Heracles? Zet uw business seats in voor public relations, marketing en sales. Dineer voorafgaand aan de wedstrijd met gasten, proost na afloop op de overwinning. Etaleer uw onderneming in het magazine Heracles Zakelijk.

Als Diamantsponsor van Heracles Almelo hebben wij voor u een pakket samengesteld met een uitstekende mix van hospitality- en exposuremogelijkheden. De exposuremogelijkheden komen hierin sterk naar voren. Zo kunt u in overleg de spelersselectie inzetten voor PR-activiteiten en het logo van de club gebruiken in uw uitingen.

Erik Schiphorst, CEO van Nijhof-Wassink Groep: “Wij werken zowel internationaal als nationaal. Onze bedrijven en diensten willen wij verder onder de aandacht brengen bij een breed publiek. Deze al langlopende samenwerking met Heracles Almelo sluit goed aan bij die behoeften.”

tom-uitzetter-client
TOM UITZETTER COMMERCIEEL MANAGER

MAAK KENNIS MET TOM

Kom meer te weten over de mogelijkheden als Subsponsor, Cosponsor, Diamantsponsor of Partner in Business en plan eenvoudig online een afspraak in met Tom Uitzetter.

MAAK KENNIS MET TOM

DEZE ORGANISATIES ZIJN PARTNER IN BUSINESS

PARTNER IN BUSINESS

Erve Asito is méér dan topvoetbal. Het is de plek waar regionale bedrijven, organisaties en instanties de krachten bundelen. Het knooppunt waar directeuren, managers en leidinggevenden elkaar ontmoeten.

Als Partner in Business krijgt u exclusieve mogelijkheden om met Heracles Almelo te scoren. Bijvoorbeeld op het gebied van public relations, sales, relatiemarketing en/of MVO. Zo kunt u bijvoorbeeld in overleg de spelersselectie inzetten voor PR-activiteiten, gezamenlijke salesacties opzetten met Heracles Almelo en het logo van de club gebruiken in uw uitingen.

Niek Gloudemans, algemeen directeur terStal: “De exposure die wij bij Heracles Almelo hebben, levert ons veel naamsbekendheid op en ondersteunt onze reclamecampagnes op televisie. Dit jarenlange partnership is erg waardevol voor ons.”

terStal

 

Leaflet business1

DOWNLOAD DE PARTNER IN BUSINESS LEAFLET

Ontdek alle exclusieve voordelen als Subsponsor, Cosponsor, Diamantsponsor of Partner in Business van Heracles Almelo. Wij hebben voor u uitstekende pakketten samengesteld waarin een combinatie is gemaakt tussen hospitality- en exposure mogelijkheden.