Wedstrijdsponsor: Sportverlichting.com

18

donderdag
augustus
Heracles_Almelo

Sportverlichting.com

De eerste thuiswedstrijd van dit seizoen wordt mede mogelijk gemaakt door Sportverlichting.com. Sportverlichting.com zorgde er drie jaar geleden voor dat Erve Asito werd voorzien van duurzame led-verlichting. Het stadion voldoet nu aan zowel de KNVB als de UEFA eisen. Die vette lichtshow voor iedere wedstrijd? Ook daar hebben zij voor gezorgd. Naast het stadion hebben ze ook..

19

donderdag
mei
Heracles_Almelo

Asito

Aan elke thuiswedstrijd van Heracles Almelo is een wedstrijdsponsor verbonden. Voor de wedstrijd Heracles Almelo – Jong Ajax van 19 mei 2023 is de wedstrijdsponsor Asito. Bij Asito geloven we in de kracht van teamwork, toewijding en het streven naar de beste prestaties. Vanavond zijn we buitengewoon verheugd om deze cruciale thuiswedstrijd tegen Jong Ajax te sponsoren. We zijn..

28

donderdag
april
Heracles_Almelo

Leus Tanken en Wassen

Aan elke thuiswedstrijd van Heracles Almelo is een wedstrijdsponsor verbonden. In de week van de wedstrijd gaan we bij de sponsor langs om te praten over wat er speelt binnen het bedrijf. Voor de wedstrijd Heracles Almelo – Jong PSV van vrijdagavond 28 april is de wedstrijdsponsor Leus Tanken & Wassen. Leus Tanken & Wassen is dé plek voor tanken, wassen en shoppen. Met een..

KOM DE SFEER PROEVEN BIJ HERACLES ALMELO

Ga voor een unieke ervaring op Erve Asito. Reserveer nu twee try-out seats voor een unieke ervaring bij een volgende thuiswedstrijd van Heracles Almelo.