10

zaterdag
februari
Heracles_Almelo

De balsponsor van #HERVIT is: Wannet Sports Insurance

Zaterdagavond 10 februari 2024 om 21.00 uur speelt Heracles Almelo tegen Vitesse Arnhem op Erve Asito. Wannet Sports Insurance, de spelersverzekeraar, is de balsponsor voor deze wedstrijd.

heracles-business-academy

27

zaterdag
januari
Heracles_Almelo

De balsponsor van #HERAJA is: de Heracles Business Academy

Zaterdagavond 27 januari 2024 om 21.00 uur speelt Heracles Almelo tegen Ajax op Erve Asito. De vorig jaar gelanceerde Heracles Business Academy is de balsponsor bij deze wedstrijd.

acerbis

27

zaterdag
januari
Heracles_Almelo

De wedstrijdsponsor van #HERAJA is: Acerbis

Zaterdagavond 27 januari 2024 om 21.00 uur speelt Heracles Almelo tegen Ajax op Erve Asito. Acerbis, de officiële kledingpartner, is de wedstrijdsponsor voor deze wedstrijd.

20

zaterdag
januari
Heracles_Almelo

De wedstrijdsponsor van #HERVOL is: Snappshot

Zaterdag 20 januari om 18.45 uur is de aftrap van Heracles Almelo – FC Volendam. Snappshot is bij dit duel de wedstrijdsponsor.

17

zondag
december
Heracles_Almelo

De wedstrijdsponsor van #HERFEY is: RJ Safety & Security

Zondag 17 december om 14.30 uur is de aftrap van Heracles Almelo – Feyenoord. RJ Safety & Security is bij dit duel de wedstrijdsponsor en tevens al meer dan 30 jaar de beveiligingspartner van Heracles Almelo. Met 250 medewerkers is RJ Safety & Security de grootste veiligheidsorganisatie in de regio. Met de speerpunten beveiliging, opleidingen en de meldkamer is RJ Safety &..

KOM DE SFEER PROEVEN BIJ HERACLES ALMELO

Ga voor een unieke ervaring op Erve Asito. Reserveer nu twee try-out seats voor een unieke ervaring bij een volgende thuiswedstrijd van Heracles Almelo.