19

zondag
mei
Heracles_Almelo

De wedstrijdsponsor van #HERFOR is: VDL ETG Almelo

Aan elke thuiswedstrijd van Heracles Almelo is een wedstrijdsponsor verbonden. In de week van de wedstrijd gaan we bij de sponsor langs om te praten over wat er speelt binnen het bedrijf. Voor de wedstrijd Heracles Almelo – Fortuna Sittard van 19 mei is de wedstrijdsponsor VDL ETG Almelo.

5

zondag
mei
Heracles_Almelo

De balsponsor van #HERRKC is: Cup Concept

Op zondag 5 mei neemt Heracles Almelo het op tegen RKC Waalwijk, met Cup Concept als balsponsor. Cup Concept speelt dit seizoen een belangrijke rol bij de introductie van herbruikbare hardcups op Erve Asito.

5

zondag
mei
Heracles_Almelo

De wedstrijdsponsor van #HERRKC is: Roetgerink Mode

Roetgerink Mode & Schoenen en Carl Gross zorgen ervoor dat spelers, staf, gastdames èn medewerkers van Heracles ook komend seizoen stijlvol gekleed gaan. De modezaak uit Enter en de Duitse producent van luxe kostuums werken al jarenlang samen. “Als Fashion Partner van Heracles wilden we alleen met Carl Gross in zee gaan.”, aldus Paul Roetgering.

14

zondag
april
Heracles_Almelo

De balsponsor van #HERHEE is: Randrock

Op Hemelvaartsdag wordt het centrum van Vriezenveen omgetoverd tot een bruisend festijn vol muziek, lekker eten en gezelligheid. Met trots presenteren wij onze line-up met toppers als Flemming, Jannes, Vandenberg, Mell VF, Jody Bernal, Willie Wartaal en The Partysquad. Op maar liefst drie podia, verspreid door het centrum, is er voor alle leeftijden wat te beleven. Van een..

3

woensdag
april
Heracles_Almelo

De balsponsor van #HERAZ is: FLINK Nederland

Woensdagavond 03 april 2024 om 18.45 uur speelt Heracles Almelo thuis tegen AZ Alkmaar. FLINK Nederland is de balsponsor voor deze wedstrijd. Middels een prettige samenwerking tussen Heracles Almelo en FLINK Nederland is het stadion van Heracles uitgerust met een gunstig energiecontract voor de toekomst.

KOM DE SFEER PROEVEN BIJ HERACLES ALMELO

Ga voor een unieke ervaring op Erve Asito. Reserveer nu twee try-out seats voor een unieke ervaring bij een volgende thuiswedstrijd van Heracles Almelo.