Voetbalreizen.com is de komende drie seizoenen de Travel Partner van Heracles Almelo. De organisatie is al bijna twintig jaar gespecialiseerd in het aanbieden van compleet georganiseerde voetbalreizen. Eigenaren Tom Olthof en Roy Liebrand zijn in 2004 gestart met het aanbieden van voetbalreizen. Particulieren, bedrijven of groepen worden naar de mooiste en spannendste Europese voetbalcompetities gebracht. Vanuit hun passie voor sport biedt de organisatie via Sportreizen.com, onderdeel van Voetbalreizen.com, ook pakketreizen aan naar bijvoorbeeld het WK Darts of de Formule 1.

Travel Partnership

Voetbalreizen.com organiseert de komende seizoenen meerdere reizen voor Heracles Almelo. Zo zijn de organisatie en de club al in gesprek over het plannen van een voetbalreis voor haar BusinessClub-sponsoren. Tom Uitzetter, commercieel manager bij Heracles Almelo: “Door het toevoegen van een fantastische ervaring als een compleet verzorgde voetbalreis aan de activiteitenkalender van onze sponsoren, geven wij het BusinessClub-lidmaatschap bij Heracles Almelo nog meer waarde. Daar zetten we ons dagelijks voor in.”

Daarnaast neemt de Travel Partner, met het bedrijf Trainingskamp.com, de organisatie van de trainingskampen van Heracles Almelo voor haar rekening. Roy Liebrand, mede-eigenaar bij Voetbalreizen.com: “We zijn ontzettend trots op dit mooie partnership. Met heel veel enthousiasme gaan we onvergetelijke voetbal- en sportreizen organiseren voor de selectie, sponsoren en hopelijk ook supporters van Heracles Almelo.”

Man of the Match

Supporters profiteren ook van dit partnership. Niels Getkate, business development manager bij Heracles Almelo: “Onderdeel van de samenwerking tussen Voetbalreizen.com en Heracles Almelo is de Voetbalreizen.com Man of the Match. Heraclieden krijgen na elke thuiswedstrijd de mogelijkheid om te stemmen op hun Man of the Match. Door te stemmen maken supporters en sponsoren van de club automatisch kans op een geheel verzorgde voetbalreis.”

Hoe het stemmen in z’n werk gaat wordt in aanloop naar de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen, vrijdag tegen N.E.C., kenbaar gemaakt op de kanalen van Heracles Almelo.

Voetbalreizen.com_-1 (1)

Niels Getkate, Business Development manager Heracles Almelo, Twan Smits, Salesmanager Voetbalreizen.com, Roy Liebrand, mede-eigenaar Voetbalreizen.com, en Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo

KOM DE SFEER PROEVEN BIJ HERACLES ALMELO

Ga voor een unieke ervaring op Erve Asito. Reserveer nu twee try-out seats voor een unieke ervaring bij een volgende thuiswedstrijd van Heracles Almelo.

WELLICHT OOK INTERESSANT?