Path 749

BUSINESS CLUB

Een goede catering is het ideale visitekaartje. Dat is gelijk al punten scoren bij uw zakenrelaties.

Path 748

IETS TE VIEREN

Bij elk feest dat u bij ons wilt organiseren, hebben we maar één doel voor ogen: stralende gezichten, complimenten en enthousiaste verhalen.

Path 747

TROUWEN

De mooiste dag van je leven, verdient ook de mooiste locatie. Hoe groot je gezelschap ook is, wij zorgen voor de ruimte waar we al jullie wensen waarmaken.

Path 746

BIJEENKOMSTEN

Een bedrijfsbijeenkomst is een ruim begrip. Het kan een congres zijn, een (leden)vergadering, een introductie van een nieuw product, en ga zo maar door.

Path 745

EVENTS

Met een event wilt u scoren bij uw medewerkers, zakenrelaties en klanten. Net als u gaan wij voor de winst.

ARRANGEMENTEN

Hoe u uw feest of bijeenkomt ook aangekleed wilt hebben. Onze koks leggen graag alle culinaire hoogstandjes voor u op de mat. Van een perfecte bitterbal tot grand buffet. Van werkontbijt en lunch tot een voortreffelijk diner en live cooking. Allemaal tot in de puntjes verzorgd door echte teamplayers die hun sporen in de horeca verdiend hebben.

OVER ALMELOUNGE

Events, congressen, feesten, we zijn er voor al uw zakelijke inspanning en ontspanning. We serveren u daarbij geen standaard menu aan mogelijkheden, maar organiseren altijd iets unieks voor u. Een workshop in de kleedkamer, trouwen op de middenstip, een rondleiding als unieke onderbreking van uw bedrijfsbijeenkomst, u zegt het maar.

ONZE ZWART-WIT BRIGADE STAAT ALTIJD VOOR U KLAAR

Bij de aftrap van elk feest, event of bijeenkomst brengen we onze zwart witte brigade tussen de lijnen. Een perfect op elkaar ingespeeld team van gastvrouwen en gastheren. Mensen die het vuur uit hun sloffen lopen om er voor u een geweldig feest of een geslaagde bijeenkomst van te maken.