HERACLES ALMELO BUSINESS SEATS

SCOREN MET BUSINESS SEATS

Naamloos-1

BUSINESS & PLEASURE

Erve Asito is dé plek om andere ondernemers te ontmoeten. In het stadion kunt u klanten, leveranciers en prospects een enerverende avond uit bieden. Of in contact komen met nieuwe prospects. Het is de locatie om in een informele sfeer van gedachten te wisselen, deals te sluiten en partnerships te smeden. Om te laten zien wat u te bieden heeft.

Als BusinessClublid neemt u deel aan verschillende events van de BusinessClub. Uw medewerkers profiteren ook. Zij kunnen een seizoenkaart aanschaffen met een korting van 10%. Een BusinesClublidmaatschap is interessant voor startups en andere ondernemingen die snel willen groeien. In een omgeving die topsport ademt, presteert u het best.

gerrald-albersen-client-02
GERRALD ALBERSEN ACCOUNTMANAGER

KENNISMAKEN MET GERRALD

Kom meer te weten over de mogelijkheden als BusinessClublid van Heracles Almelo en plan eenvoudig online een afspraak in met Gerrald Albersen

 MAAK KENNIS MET GERRALD

DEZE ORGANISATIES ZIJN BUSINESSCLUBLID

HERACLES ALMELO IS
MÉÉR DAN ONZE TROTS

Het is de plek waar regionale bedrijven en organisaties samenkomen. Waar u ideeën voor samenwerking bedenkt, plannen uitwerkt en overeenkomsten sluit.

Voor het Almelose Plastic Industrie Twente (PIT) is dat niet anders. Erve Asito is voor hen de ideale omgeving om het bedrijf zakelijke impulsen te geven. Directrice Angelique Perik-Looms: “Heracles Almelo voelt als een familie. We missen eigenlijk nooit een wedstrijd van onze club.” 

Als BusinessClublid van Heracles Almelo werkt u toe naar uw volgende succes.

BusinessClub

 

Heracles leaflet

DOWNLOAD DE BUSINESS SEATS LEAFLET

U profiteert optimaal met VIP-seats inclusief een BusinessClublidmaatschap. Alleen op wedstrijddagen het contact leggen en eventuele afspraken plannen op een tijdstip dat u uitkomt, is ook mogelijk. Zelf drie of negen wedstrijden kiezen waarbij u graag aanwezig wilt zijn? Het kan allemaal in Almelo.