Businessclub1

BUSINESS EN COMFORT

U bent van harte welkom bij Heracles Almelo. Natuurlijk om te genieten van topvoetbal, maar ook om in contact te komen met andere ondernemers of om uw eigen relaties een ontspannen avondje uit te kunnen aanbieden in een comfortabel stadion en een sfeervolle businessclub. Heracles staat voor Vermaken, Verbinden en Ontwikkelen. Tijdens de verschillende events van de BusinessClub komen ondernemers echt met elkaar in contact en kunt u in korte tijd inspiratie opdoen, uw netwerk uitbreiden en in contact komen met nieuwe prospects. 

U ervaart het comfort van ons stadion en proeft vanaf deze plekken de fantastische voetbalsfeer die Erve Asito zo kenmerkt.

Kopie van 570_MBNES21032023etenklaar-4523 1 (1)

ERVAAR HET NETWERK EN DE BUSINESS SEATS

Op wedstrijddagen geniet u van de sfeer op Erve Asito, de prestaties op het veld en komt u in de sfeervolle BusinessClub meerdere interessante andere ondernemers tegen. Kunt u niet iedere wedstrijd? Bij Heracles Almelo is veel mogelijk. Zelf negen wedstrijden kiezen waarbij u graag aanwezig wilt zijn? Dat kan! In overleg met onze accountmanager stelt u een pakket samen met wedstrijden die u niet wilt missen.

U ontvangt eveneens uitnodigingen voor de events die we maandelijks voor onze BusinessClubleden organiseren. In een informele setting leert u onze andere sponsoren nóg beter kennen. Zo bent u verzekerd van een uitstekende netwerkervaring.

THOMAS EILDERS ACCOUNTMANAGER

MAAK KENNIS MET THOMAS

In een persoonlijke kennismaking vertelt Thomas u over de diverse mogelijkheden die Heracles Almelo te bieden heeft op het vlak van Business Seats.

Maak kennis met met Thomas

THOMAS

Home_Netwerk_800_x_770

HERACLES ALMELO IS
MÉÉR DAN ONZE TROTS

Het is de plek waar regionale bedrijven en organisaties samenkomen. Waar u ideeën voor samenwerking bedenkt, plannen uitwerkt en overeenkomsten sluit.

Voor het Almelose Plastic Industrie Twente (PIT) is dat niet anders. Erve Asito is voor hen de ideale omgeving om het bedrijf zakelijke impulsen te geven. Directrice Angelique Perik-Looms: “Heracles Almelo voelt als een familie. We missen eigenlijk nooit een wedstrijd van onze club.” 

Als BusinessClublid van Heracles Almelo werkt u toe naar uw volgende succes.

ERVAAR DE VOORDELEN VAN BUSINESS SEATS

U profiteert optimaal met VIP-seats inclusief een BusinessClublidmaatschap. Alleen op wedstrijddagen het contact leggen en eventuele afspraken plannen op een tijdstip dat u uitkomt, is ook mogelijk. Zelf drie of negen wedstrijden kiezen waarbij u graag aanwezig wilt zijn? Het kan allemaal in Almelo.

DOWNLOAD DE LEAFLET