ETC Nederland intensiveert met ingang van dit seizoen het partnership met Heracles Almelo. Het Almelose bedrijf groeit door van Sub- naar Co-sponsor. ETC is een van de founding partners van Hettrix; het door Heracles opgerichte samenwerkingsverband waar high tech bedrijven, kennisinstellingen en gemeenten de handen ineenslaan voor het binden, boeien en behouden van technische talenten voor Almelo en de regio. Deze organisaties ontmoeten elkaar rond thuiswedstrijden van Heracles Almelo in de skybox van Hettrix.

Afgelopen seizoen voegde ETC Nederland meerdere exposuremogelijkheden toe aan hun sponsorpakket. Leon Lagendijk, Managing Director bij ETC: “Door de stijgende vraag naar schone energie moeten we als organisatie de komende jaren groeien van ongeveer 300 naar 600 werknemers. De achterban van Heracles is groot en dus een goed platform om ons bedrijf en onze vacatures onder de aandacht te brengen. Dat heeft zich afgelopen seizoen al bewezen.”

Werken aan de toekomst van schone energie

Kom jij in actie als nieuwe collega van ETC? Dan werk je aan je eigen toekomst én aan de toekomst van schone energie. ETC produceert centrifuges voor verrijking van uranium. Dit verrijkte uranium wordt gebruikt als brandstof voor kerncentrales. Dat klinkt spannend, maar is vooral hoopvol. ETC speelt namelijk een cruciale rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Ontdek de vacatures op www.werkenbijetc.nl.

ETC-2-1024x683

Niels Getkate, Business Development manager Heracles Almelo, Leon Lagendijk, Managing Director ETC Nederland, en Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo

KOM DE SFEER PROEVEN BIJ HERACLES ALMELO

Ga voor een unieke ervaring op Erve Asito. Reserveer nu twee try-out seats voor een unieke ervaring bij een volgende thuiswedstrijd van Heracles Almelo.

WELLICHT OOK INTERESSANT?