Passie voor voetbal en zakelijk succes komen samen bij de Heracles Business Academy. Inspirerende trainingen om sponsoren van Heracles Almelo en andere geïnteresseerde ondernemers de kans te bieden hun mensen en organisaties te versterken en kennis en vaardigheden op actuele businessthema’s naar een hoger niveau te tillen. Laat je inspireren door de beste experts op hun vakgebied.

Vermaken, verbinden en ontwikkelen

Het lanceren van de Heracles Business Academy is volgens Tom Uitzetter, commercieel manager bij Heracles Almelo, een logische stap voor de club. “Heracles Almelo staat voor vermaken, verbinden en ontwikkelen. We vermaken supporters bij thuiswedstrijden en sponsoren ook met BusinessClub-activiteiten, waar we naast het vermaak bedrijven tegelijkertijd ook met elkaar in verbinding brengen. Met de Heracles Business Academy gaan we ondernemers helpen met de ontwikkeling van hun mensen en organisatie. We hebben in FlowPeople, een van onze trouwe sponsoren, een goede een betrouwbare partner gevonden voor de invulling van de Heracles Business Academy.”

Powered by FlowPeople

FlowPeople is sinds 2010 dé opleider als het gaat om talent, cultuur en leiderschap. Van assessments tot personal coaching en intervisie. Van loopbaanbegeleiding tot teambuilding en incompany opleidingen. “Sinds dag één werken we met veel plezier samen met onze medewerkers, zelfstandig coaches en externe specialisten”, vertelt Leonard Faber, samen met zijn partner Klara eigenaar van FlowPeople. “We zijn ontzettend trots dat we nu ook de trainingen van de Heracles Business Academy mogen verzorgen.”

De trainingen worden aangeboden op Erve Asito, het stadion van Heracles Almelo. Middels een inventarisatie onder de sponsoren van Heracles Almelo bieden we in eerste instantie drie trainingen aan: Datamanagement, Verandermanagement en Lean & Procesoptimalisatie.

Datamanagement

Wil je navigeren door de datagestuurde wereld van vandaag maar voel je je verloren in een zee van getallen en grafieken? Het is tijd om te leren van de beste specialisten!

Verandermanagement

Ben je klaar om je organisatie te transformeren maar weet je niet waar te beginnen? Het is tijd om de knoop door te hakken met één van de de allerbesten in het vakgebied!

Lean & Procesoptimalisatie

Klaar om de kracht van Lean naar je organisatie te brengen? Welkom bij een training die niet alleen uw bedrijfsprestaties kan versnellen, maar ook de kwaliteit van uw diensten kan verhogen.

Zet stappen naar business excellence

Ben jij een trotse sponsor van Heracles Almelo en op zoek naar manieren om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Dit is de uitgelezen kans om deel uit te maken van een exclusieve groep vooruitstrevende leiders.

Twijfel niet langer en grijp deze unieke kans om je organisatie en processen te transformeren. We zien je graag bij de start van deze verrijkende reis! Plan een afspraak op business.heracles.nl/academy.

KOM DE SFEER PROEVEN BIJ HERACLES ALMELO

Ga voor een unieke ervaring op Erve Asito. Reserveer nu twee try-out seats voor een unieke ervaring bij een volgende thuiswedstrijd van Heracles Almelo.

WELLICHT OOK INTERESSANT?

Urenco wint derde editie Hettrix Cup
Hettrix Captains delen strategische agenda’s tijdens Captains Dinner
Succesvolle Netwerklunch op Erve Asito