Gisteren organiseerde Heracles Almelo de eerste Nieuwe Ledenlunch van het seizoen op Erve Asito. De bloeiende businessclub heeft dit seizoen al meer dan 85 nieuwe sponsoren mogen verwelkomen, waarvan ruim 25 bedrijven zich dinsdagmiddag verzamelden voor een bijzondere kennismaking met Heracles Business.

Het evenement begon met een hartelijke ontvangst van algemeen directeur Rob Toussaint, waarbij de gasten werden verwelkomd met een smakelijke lunch, geserveerd in de Almelounge. Dit bood de perfecte gelegenheid voor ondernemers en introducees van de nieuw aangesloten bedrijven om met elkaar in contact te komen en te netwerken.

Commercieel manager Tom Uitzetter en supporterscoördinator Raymond Alfons namen de rol op zich om de gasten rond te leiden door het stadion. Deze exclusieve rondleiding bood de sponsoren een unieke blik achter de schermen, met feiten over de rijke geschiedenis van de club en anekdotes die de sfeer van Heracles Almelo perfect weergeven.

De betrokkenheid van nieuwe sponsoren zijn van onschatbare waarde voor Heracles Almelo, en het succes van de Nieuwe Ledenlunch belooft veel voor het netwerk van de club en haar zakelijke partners. De club kijkt uit naar de samenwerking met alle nieuwe business-leden en blijft streven naar een verdere uitbreiding van de businessclub.

nieuwe-ledenlunch-2023-groep

 

KOM DE SFEER PROEVEN BIJ HERACLES ALMELO

Ga voor een unieke ervaring op Erve Asito. Reserveer nu twee try-out seats voor een unieke ervaring bij een volgende thuiswedstrijd van Heracles Almelo.

WELLICHT OOK INTERESSANT?

Urenco wint derde editie Hettrix Cup
Hettrix Captains delen strategische agenda’s tijdens Captains Dinner
Succesvolle Netwerklunch op Erve Asito
Heracles Almelo lanceert Heracles Business Academy