“De achterban van Heracles is groot en dus een goed platform om ons bedrijf en onze vacatures onder de aandacht te brengen” – Leon Lagendijk, Managing Director bij ETC Nederland

Leon Lagendijk, Managing Director bij ETC Nederland: “Als Almeloos bedrijf vinden we het belangrijk om achter de club te staan. Daarnaast hebben we als organisatie de komende jaren een uitdaging op het gebied van personeel. We gaan groeien en hebben daarom meer mensen nodig. De achterban van Heracles is groot en dus een goed platform om ons bedrijf en onze vacatures onder de aandacht te brengen.”

Tom Uitzetter, commercieel manager bij Heracles Almelo: “Naast de exposure die ETC komend seizoen geniet bij Heracles, speelt de organisatie ook een actieve rol in het innovatie-initiatief. Via dit platform werken we op de lange termijn aan een nog aantrekkelijkere regio om te werken en leven.”

WERKEN BIJ ETC

ETC produceert centrifuges voor verrijking van uranium. Dit verrijkte uranium wordt gebruikt als brandstof voor kerncentrales. Dat klinkt spannend, maar is vooral hoopvol. ETC speelt namelijk een cruciale rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot. Werk aan je eigen toekomst én aan de toekomst van schone energie. Kom in actie als nieuwe collega van ETC.

Uitdagende tijden vragen om uitdagende banen. Maak jij het waar bij ETC? Kijk op www.werkenbijetc.nl voor de openstaande vacatures.

KOM DE SFEER PROEVEN BIJ HERACLES ALMELO

Ga voor een unieke ervaring op Erve Asito. Reserveer nu twee try-out seats voor een unieke ervaring bij een volgende thuiswedstrijd van Heracles Almelo.

MEER SPONSORSHIPS