De eerste seizoenen van de samenwerking zijn beide partijen goed bevallen, zodat verlenging van het contract voor beide partijen een formaliteit was. Brookhuis Busreizen vervoert ook de komende drie jaar de selectie en supporters van Heracles Almelo. De Brookhuis Groep is met haar werkmaatschappijen Taxi, Verkeersschool en Busreizen een toonaangevende speler in de mobiliteitsbranche. Eerlijkheid, professionaliteit, persoonlijk en betrokken zijn volgens Brookhuis Busreizen de belangrijkste ingrediënten om tot een gezamenlijke en plezierige reiservaring te komen.

Dit seizoen zullen sponsors van Heracles Almelo een deel van de kosten voor het busvervoer van supporters naar uitwedstrijden voor hun rekening nemen. Elke uitwedstrijd zal een andere sponsor van Heracles Almelo de supportersbussen sponsoren. Ook vervoerspartner Brookhuis draagt zijn steentje bij om de kosten voor onze uitsupporters zo laag mogelijk te houden. Zij sponsoren de bus voor de uitwedstrijd in Doetinchem tegen De Graafschap op 7 april.

Heracles Almelo wenst Brookhuis nog vele veilige kilometers toe.

KOM DE SFEER PROEVEN BIJ HERACLES ALMELO

Ga voor een unieke ervaring op Erve Asito. Reserveer nu twee try-out seats voor een unieke ervaring bij een volgende thuiswedstrijd van Heracles Almelo.

MEER SPONSORSHIPS