GRATIS KAARTEN HERACLES ALMELO - ADO DEN HAAG

Afgelopen week werden de contracten officieel ondertekend door de supermarkteigenaren, die direct van start gaan met een mooie actie voor Heraclieden. De vier supers zullen het komende en volgende seizoen spaar- en winacties voor Heracles Almelo-supporters opzetten. Begin augustus lanceren de PLUS Supermarkten in Almelo via hun socials een exclusieve winactie voor gratis kaarten Heracles Almelo – ADO Den Haag, de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen.

FANS BLIJ MAKEN

Herman van Limbeek, eigenaar PLUS van Limbeek, laat namens de groep ondernemers weten verheugd te zijn met de verlengde samenwerking: “Heracles leeft in de regio. We maken fans blij met de acties die we samen met de club opzetten. De spaaracties van de afgelopen seizoenen waren succesvol en zullen dat de komende seizoen ongetwijfeld ook weer zijn. Met deze verlengde samenwerking kunnen we onze klanten een groot plezier blijven doen.”

Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo: “Juist na afgelopen seizoen is het mooi dat deze ondernemers achter de club blijven staan en het vertrouwen in Heracles uitspreken. Dit partnership geeft ons de mogelijkheid de zichtbaarheid van de club in de stad en de regio verder uit te breiden.”

De komende maanden volgt meer informatie over de spaaracties die worden opgezet.

KOM DE SFEER PROEVEN BIJ HERACLES ALMELO

Ga voor een unieke ervaring op Erve Asito. Reserveer nu twee try-out seats voor een unieke ervaring bij een volgende thuiswedstrijd van Heracles Almelo.

MEER SPONSORSHIPS